9am_logo

Σχεδιασμός + κατασκευή e-Shop

e-shop σε WordPress - WooCommerce

Η Ομάδα της 9AM εδώ και 15 χρόνια υλοποιεί custom αλλά και open source web sites & e-shops. Έχοντας συλλέξει τις ιδανικές λύσεις έχουμε δημιουργήσει πληθώρα best practices που μας επιτρέπει να προτείνουμε και να δημιουργήσουμε το κατάλληλο site για κάθε επιχείρηση και industry.

Σχεδιασμός που ταιριάζει στο Branding της επιχείρησής σας

Υλοποίηση με στόχο ο επισκέπτης να βρίσκει ΕΥΚΟΛΑ αυτό που θέλει

Εύκολο σύστημα διαχείρισης προϊόντων του καταστήματός σας

Τι αναλαμβάνουμε:

Κάθε νέο e-shop σε WordPress αποτελεί αφορμή για εξέλιξη και νέες ιδέες. Κατά την έναρξη της συνεργασίας σας μαζί μας αναλαμβάνουμε:

 • Industry & Competition Research
 • Μελέτη UX/UI
 • Custom Web Design
 • Web Development
 • Evaluation & Code Tuning
 • SEO Friendly

“Η Ομάδα της 9AM ύστερα από 15+ χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης σε custom sites & εφαρμογές, σε συνδυασμό με τις γνώσεις της στο WordPress CMS, είναι σίγουρο πως θα καλύψει αξιόπιστα όλες τις απαιτήσεις της επιχείρησης αλλά και τον πελατών σας τόσο σε επίπεδο λειτουργιών όσο και design.“.

Τα Projects (μικρά η μεγάλα) χωρίζονται σε 4 Στάδια

Για τη 9AM ο Σχεδιασμός και η Ανάπτυξη ενός site δεν είναι απλά η κατασκευή ενός ιστότοπου,
αλλά η δημιουργία της web έκδοσης της επιχείρηση σας
Μελετάμε το κοινό στο οποίο απευθύνεται η επιχείρησή σας και παράγουμε Custom Web Design
αποκλειστικά για το συγκεκριμένο κοινό με στόχο την ιδανική πλοηγησιμότητα – εμπειρία (UX/UI).

e-Shop Design & Development

User Friendly CMS

Evaluation

Launch

Μας έχουν εμπιστευτεί

Εταιρείες που μας έχουν εμπιστευτεί και βαδίζουμε παρέα
είτε στο κομμάτι των Website είτε στο κομμάτι του Digital Marketing.

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να απευθυνθώ στην 9ΑΜ;

Ύστερα από 15 χρόνια εμπειρίας και εκατοντάδες projects έχουμε την γνώση και την εμπειρία ώστε να καλύψουμε αξιόπιστα τις ανάγκες της επιχείρησής σας και των πελατών σας. Δείτε το portfolio μας και ρωτήστε τους πελάτες μας για εμάς. Είμαστε υπερήφανοι για όλα μας τα projects.

Ποιος είναι χρόνος υλοποίησης;

Ο χρόνος υλοποίησης ποικίλει ανάλογα τις απαιτήσεις του project. Μπορεί να είναι από λίγες εβδομάδες έως μερικούς μήνες. Αυτό εξαρτάται από τη δυσκολία των απαιτήσεων του project & του design αλλά και από την ταχύτητα που ο πελάτης δίνει feedback και υλικό για το νέο του site. Όταν η ανταπόκριση είναι άμεση και το υλικό έτοιμο τα site υλοποιούνται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Τι σημαίνει UX / UI ;

UX σημαίνει User Experience, δηλαδή η εμπειρία που λαμβάνει ο χρήστης μέσα στο site σας και δείχνει κατά πόσο το βρίσκει φιλικό και εύκολο σε σχέση με το να εντοπίσει αυτά που τον ενδιαφέρουν. UI σημαίνει User Interface και έχει να κάνει με το εικαστικό, δηλαδή αυτό που βλέπει ο χρήστης και σχετίζεται με το κατά πόσο εναρμονίζεται με το brand, το κοινό κ.ο.κ. Ο συνδυασμός των δύο καθορίζουν το design του site και αποτελούν σοβαρούς παράγοντες για την αποτελεσματικότητά του.

Πώς ξεκινά η διαδικασία για να φτιαχτεί ένα site;

Τα βήματα έχουν ως εξής:
 • Αρχική Επικοινωνία: Συμπληρώστε την φόρμα https://www.9amlabs.com/ask-for-an-offer/ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια θα σας ετοιμάσουμε μια οικονομική προσφορά που θα αναφέρουμε εκτός από τα κόστη (αναλυτικά), τι θα χρειαστούμε από εσάς και σε πόσο χρόνο μπορεί να είναι έτοιμο το Website σας
 • Ανάθεση στη 9AM
 • Σχεδιασμός Website και παρουσίαση δειγμάτων για να επιλέξετε
 • Κατασκευή Site
 • Feedback από το Πελάτη
 • Έτοιμο

Πόσο κοστίζει;

Δεν είναι κλισέ, είναι η αλήθεια. Το κάθε site διαφέρει στο κόστος του αναλόγως το χρόνο που χρειάζεται να υλοποιηθεί, τις τεχνολογίες που συνδυάζει, τις καινοτομίες που φέρει, καθώς και το design. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να κάνουμε ανάλυση του project σας και να λάβετε τη σχετική προσφορά.

Πως ξέρω ποιο είναι το σωστό site για την δική μου επιχείρηση;

Υπάρχουν διαφόρων ειδών ιστότοποι όπως, presentation sites, lead generation sites, corporate sites, portals κ.α Η Έμπειρη ομάδα της 9 AM σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις καθώς και τις διαθέσιμες επιλογές με βάση τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Η μεγαλύτερη χαρά μας είναι η αξία
που δίνουμε στις επιχειρήσεις σας.

Είπαν για εμάς...